fbpx
  • Czcionka: A A+ A++
  • Interlinia: zresetuj wielkość interlinii włącz większą interlinie+
  • Kontrast: włącz kontrast wyłącz kontrast
  • Mapa strony: mapa strony

Wszyscy, którzy na początku wakacji odwiedzili budynek główny PWSZ w Koninie, zauważyli, że coś dzieje się przy wejściach do uczelni i to zarówno od ul. Przyjaźni, jak i ul. Wyszyńskiego. Po wielu miesiącach przygotowań rozpoczęła się gruntowna przebudowa i rozbudowa głównego budynku Uczelni.

Od nowego roku akademickiego wejścia będą miały nowy wygląd, a co najważniejsze, cała przestrzeń w obu holach będzie bardziej użyteczna i przyjazna dla studentów! Pojawią się miejsca do siedzenia, a od strony ul. Wyszyńskiego przeszklone patio z ławeczkami.

Przebudowa wnętrz potrwa do końca września.
 
W związku z pracami budowlanymi prosimy  o korzystanie z wejścia znajdującego się od strony wewnętrznego parkingu z tyłu uczelni.
 
Ekdar 

27976_6
27975_5
27978_12
27974_1
27977_11
27979_13
27980_14
27958_image015
27960_image002
27961_image003
27962_image004
27963_image005
27964_image006
27965_image007
27966_image008
27967_image009
27968_image010
27969_image011
27970_image012
27971_image013
27972_image014
27982_19
27983_16
27984_17